شماره تماس 07136474110

ورود / ثبت نام

مقایسه گلکسی بادز پرو با بادز لایو و پلاس؛ فرزندان محبوب خانواده بادز!

بررسی تخصصی

گلگسی بادز پرو، آخرین تولید کمپانی کره‌ای، سامسونگ در زمینه هندزفری‌های بی‌سیم است و احتمالا بدترین محصول از نظر نگه داری اسرار فنی! به دنبال چندین درز اطلاعاتی از این محصول، گلکسی بادز پرو نهایتا در 14 ژانویه به همراه گلکسی S21 معرفی شد. با توجه به مشخصات این محصول، آخرین عضو خانواده بادز، ممکن است بهترین آنها نیز باشد. البته بهترین بودن بادز پرو، به خانواده‌اش محدود نمی‌شود. پشتیبانی از پخش صدای 360 درجه‌ای، حذف نویز و صداهای اضافی و قیمت رقابتی این محصول باعث شده که مستقیما در رقابت با اپل ایرپاد پرو و سونی WF-1000XM3 قرار بگیرد.

ما زمان کمی به بررسی گلکسی بادز پرو پرداختیم. پس خیلی زود است که بگوییم عضو جدید خانواده بادز، از برداران بزرگترش، یعنی گلکسی بادز لایو و گلکسی بادز پلاس بهتر است و نسبت به آنها پیشرفت بسیاری زیادی داشته. در نتیجه، مشخصات این محصول را به طور کامل بررسی کردیم و مقایسه‌ای بین خانواده بادز سامسونگ برای شما آماده کرده‌ایم. بله! بله! مقایسه اعضای یک خانواده اصلا کار خوبی نیست ولی ما مجبور به این کار شدیم.

طراحی گلکسی بادز پرو؛ تفاوت یا شباهت

طراحی سامسونگ گلکسی بادز پرو با گوشه‌ها گرده شده و سری‌های سیلیکونی‌اش بیشتر شبیه به بادز پلاس است تا طراحی لوبیایی شکل بادز لایو. وقتی در میانه‌های سال 2020 معرفی شدند، طراحی گلکسی بادز پلاس برای ما عجیب و غریب بود. با اینکه طراحی بدنه به شکلی بود که به راحتی درون گوش قرار می‌گرفت، عدم وجود سری در این هندزفری‌ها نشانه ضعف این محصول در حذف صداهای اضافه و انتشار صدای موسیقی به بیرون بود.

با توجه به همین مسائل کاملا منطقی به نظر می‌‌رسد که سامسونگ به جای پیروی کامل از طراحی بادز پلاس، آن را ارتقا داده و بر روی محصول جدیدش استفاده کند. البته ارتقا در طراحی محدود به ظاهر و سری‌های بادز پرو نشده است. استاندارد ضد آب این محصول نیز از IPX2 به IPX7 ارتقا پیدا کرده است. این یعنی هنگام ورزش‌های سنگین که باعث تعریق زیاد می‌شوند، نگرانی از بابت خرابی هندزفری‌ها ندارید. هندزفری‌های بادز پرو لمسی هم هستند! پس می‌توانید به راحتی و بدون هیچ فشاری موسیقی را عوض کنید یا به تماس‌هایتان پاسخ دهید.

برخلاف گلکسی بادز پلاس، گلکسی بادز پرو از کناره‌های پلاستیکی بهره نمی‌برد که آنها را در جای خود محکم کند. در نتیجه اگر هنگام استفاده از این هندزفری، تحرک زیادی دارید ممکن است با این مسئله به مشکل بخورید. در آزمایشات ابتدایی ما البته، در هنگام استفاده از بادز پرو احساس راحتی داشتیم. البته هنوز هم باید وقت زیادی را با این محصول بگذرانیم تا ببینیم در استفاده طولانی یا انجام ورزش‌های پر تحرک این حس راحتی ادامه دار خواهد بود یا نه.

سامسونگ گلکسی بادز پرو در سه رنگ  مشکی، نقره‌ای و بنفش به بازار عرضه شده‌ است. حدس می‌زنیم قصد سامسونگ از انتخاب این سه رنگ، ست کردن رنگ این هندزفری با رنگ سامسونگ گلکسی S21 باشد. رنگ جعبه شارژ این محصولات نیز با رنگ هندزفری ها ست شده و از نظر اندازه، اندکی از جعبه شارژ بادز پلاس بزرگ‌تر است. خود جعبه محکم به نظر می‌‌رسد و چراغ LED جلوی آن نشان می‌دهد که تا چه حد شارژ شده است. جعبه را که بچرخانید با پورت تایپ C رو به رو می‌شوید که برای شارژ از آن استفاده می‌شود. البته گلکسی بادز پرو از شارژر بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند.

مقایسه گلکسی بادز پرو با بادز لایو و پلاس

کیفیت صدای کدام یک بهتر است؟

در همین مدت زمان کمی که با گلکسی بادز پرو گذراندیم، با کیفیت صدای این محصول، از شفافیت گرفته تا بالانسی که هنگام پخش فرکانس‌های مختلف دارد، شگفت زده شدیم. البته باید زمان بیشتری را صرف بررسی این محصول کنیم تا بتوانیم با جزئیات کامل از کیفیت صدای آن صحبت کنیم.

سامسونگ با الهام گرفتن از طراحی اسپیکرهای HI-FI، ووفری 11 میلی‌متری برای پخش صداها با فرکانس پایین و توئیتری 6.5 میلی‌متری برای پخش صداها با فرکانس بالاتر در نظر گرفته است. این در حالی است که بادز پلاس و گلکسی بادز لایو، از سیستمی تک درایور استفاده می‌کنند.  گلکسی بادز پرو، حقه دیگری نیز در آستین خود دارد! پخش صدای 360 درجه‌ای که با تکنولوژی هد ترکینگ دالبی همراه شده، ویژگی جدیدی است که بادز پرو از آن بهره می‌برد. با توجه به گفته‌های سامسونگ، این ویژگی باعث می‌شود حس کنید که در اجرای زنده هستید و در موسیقی غرق شوید.

خبر خوب اینکه؛ بادز پرو به فکر گیمر ها هم بوده است و از حالت گیمینگ نیز پشتیبانی می‌کند. این حالت باعث می‌شود که تاخیر رسیدن صدا از دستگاه به هندزفری و سپس به گوش شما به کمترین میزان ممکن برسد. البته این ویژگی روی پلاس و لایو نیز قابل دسترسی بود اما نه به این شکل؛ بلکه با دستکاری تنظیمات.

حذف صداهای اضافه؛ مطمئنا عملکرد بادز پرو بهتر است!

سامسونگ گلکسی بادز پرو عملا از حذف صداهای اضافه پشتیبانی نمی‌کرد. طراحی عجیب و غریب بادز لایو هم اجازه عملکرد صحیح در زمینه حذف صدای اضافه را نمی‌داد! پس ما مشتاقانه منتظر بادز پرو بودیم تا این خلا را پر کند و خوشبختانه نا امیدمان نکرد. بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط شرکت سامسونگ، بادز پرو 99 درصد صداهای بیرونی و ناخواسته را هنگام مکالمه یا گوش دادن به موسیقی حذف می‌کند. البته این دسترسی به شما داده شده تا درصد حذف صداهای مزاحم را در برنامه مخصوص سامسونگ مشخص کنید.

مقایسه گلکسی بادز پرو با بادز لایو و پلاس

حالت محیطی نیز برای این هندزفری در نظر گرفته شده که در آن به صداهای خارجی اجازه ورود به گوش کاربر را می‌دهد. چنین ویژگی هنگام صحبت با افراد یا گوش دادن به موسیقی در خیابان‌ها به کارتان می‌آید. این حالت نیز از طریق برنامه مخصوص سامسونگ یعنی Galaxy Wearable قابل تنظیم است. البته همیشه هم لازم نیست وارد برنامه شوید و به صورتی دستی این حالت را تنظیم کنید. گلکسی بادز پرو قادر است به صورت اتومات و هوشمند، صدای محیط را طبق فعالیتی که انجام می‌دهید، کم یا زیاد کنید.هوشمندی بادز پرو محدود به این مسئله نمی‌شود. این هندزفری هنگام مکالمه صدای موسیقی شما را کم می‌کند و پس از اتمام آن، صدای موسیقی را به آرامی بلند می‌کند.

عمر باتری و اتصالات خانواده بادز!

سامسونگ ادعا می‌کند که هندزفری‌های گلکسی بادز پرو به تنهایی قادر‌اند تا 5 ساعت موسیقی پخش کنند. میزانی که در صورت استفاده از جعبه شارژ این هندزفری 13 ساعت نیز بیشتر می‌شود. این در حالی است که هندزفری‌های کلگسی بادز لایو به تنهایی تا 6 ساعت، و در صورت استفاده از جعبه شارژ تا 20  ساعت به بخش موسیقی ادامه می‌دهند. برنده این رقابت اما نه بادز پرو است نه بادز لایو! چرا که گلکسی بادز پلاس به تنهایی تا 11 ساعت قادر به پخش موسیقی است و در صورت استفاده از جعبه شارژ می‌توانید تا 22 ساعت از این هندزفری استفاده کنید.

مانند گلکسی بادز لایو و گلکسی بادز پلاس، بادز پرو نیز از بلوتوث 5.0 بهره می‌برد و از ABC، SBC و SSC پشتیبانی می‌کند که باعث می‌شود قطعی در پخش موسیقی را به حداقل برسد. ویژگی دیگری که بادز پرو از آن بهره می‌برد و کاملا جدید است، Auto Switch است. که یعنی  می‌توانید به راحتی و بدون هیچ قطعی بین دستگاه‌های گلکسی سامسونگ جا به جا شوید. بگذارید برایتان یک مثال بزنم. فرض کنید برای گوش دادن به موسیقی از گلکسی تب 7 پلاس خود استفاده می‌کنید، و در همین هنگام گلکسی S20 شما زنگ می‌خورد. در این حالت گلکسی بادز پرو به گوشی شما متصل می‌شود و پس از تماس، دوباره به تبلت وصل شده و می‌توانید به موسیقی گوش دهید.

مقایسه گلکسی بادز پرو با بادز لایو و پلاس

کیفیت تماس؛ پرو، لایو یا پلاس؟

اگر بخواهیم تنها با خواندن مشخصات این هندزفری‌ها صحبت کنیم، گلکسی بادز پرو بهترین کیفیت تماس را در خانواده خود دارد! هر عضو خانواده بادز از سه میکروفون بهره می‌برد. دو میکروفون داخلی و یک میکروفون خارجی که وظیفه دارند صداهای اضافی محیط را حذف کرده و بهترین کیفیت مکالمه را در اختیار کاربران قرار دهند. البته در بین این  میکروفون‌ها، میکروفون خارجی با حساسیت بیشتر نسبت به صداهای ناخواسته، تاثیر به سزایی در کیفیت تماس دارد.

فناوری خاصی نیز برای اطمینان از ثبات کیفیت مکالمه در شرایط آب و هوایی مختلف درون بادز پرو قرار گرفته تا تاثیرات منفی  این شرایط بر کیفیت مکالمات، به حداقل برسد. برای این کار طراحی هندزفری نیز بسته تر شده تا صدای باد هنگام مکالمه حذف شود. البته در بررسی کامل این محصول، تست‌های بیشتری از بادز پرو خواهیم گرفت و با شما در جریان خواهیم گذاشت.

اگر درست به یاد داشته باشید، گلکسی بادز لایو نیز در بحث مکالمه با کیفیت، قدم بزرگی برداشته بود. این هندزفری با شتاب سنج‌های داخلی حرکات فک شما را دنبال می‌کرد؛ کلمات را حدس می‌زد و صدای اضافه را حذف می‌کرد. بادز پرو نیز از این تکنولوژی بهره می‌برد پس در باب کیفیت مکالمه، هیچ نگرانی نداشته باشید.

مقایسه گلکسی بادز پرو با بادز لایو و پلاس

نتیجه؛ کدام یکی بهتر است؟

بر اساس مشخصات و تست‌هایی که ما انجام دادیم، سامسونگ گلکسی بادز پرو نسبت به برادران بزرگتر خود پیشرفت بسیار زیادی داشته و از تکنولوژی خارق العاده‌ای در زمینه حذف صداهای اضافی، بهره می‌برد. ویژگی‌های جذاب دیگری نیز مانند کنترل میزان ورودی صداهای اضافی، Auto Switch و پخش موسیقی 360 درجه‌ای به کیفیت و ارزش خرید این هندزفری افزوده‌اند. جدا از ارتقا کیفیت پخش موسیقی و کیفیت مکالمات، گواهی ضد آب جدید نیز بسیار کاربردی است و کاربران جدیدی را به سمت این محصول جذب خواهد کرد.

تنها ایراداتی که توانستیم به گلکسی بادز پرو بگیریم، عمر کوتاه باتری آن، نسبت به گلکسی بادز لایو است. مشکلی قابل چشم پوشی اما مهم! دیگر ایرادی که آنچنان به چشم ما نیامد اما برای برخی کاربران مهم خواهد بود؛ پشتیبانی نکردن گلکسی بادز پرو از دستیار مجازی گوگل است. بادز پرو درعوض از بیکسبی پشتیبانی می‌کند که امکانات تقریبا مشابه‌ای در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

با همه اینها هنوز هم می‌توانیم ادعا کنیم که گلکسی بادز پرو، بهترین عضو خانواده بادز است. این هندزفری با داشتن تمام ویژگی‌هایی که بالاتر ذکر کردیم رقیبی جدی برای هندزفری‌های اپل و سونی محسوب می‌شود. در نهایت می‌توانیم بگوییم تولید گلکسی بادز پرو قدمی بزرگ در جهات تولید هندزفری‌های بهتر توسط شرکت سامسونگ است.

منبع: techradar

ارسال نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+افزودن

    +افزودن