آموزش راه اندازی اپل واچ | Apple Watch
آموزشیکی از سوالاتی که اغلب کاربران بعد و قبل از خرید اپل واچ مطرح میکنند مربوط به نحوه راه اندازی این گجت و شروع استفاده از آن میشود. خوشبختانه راه اندازی ساعت هوشمند اپل کار بسیار سادهای است و هیچ دردسری را در پی ندارد. در ادامه این مطلب میخواهیم به آموزش راه اندازی اپل واچ (Apple Watch) بپردازیم و اصلی ترین اقداماتی که باید از مرحله خرید آن تا شروع استفاده از ساعت طی شوند را برایتان نام ببریم. بنابراین با فروشگاه اینترنتی هایتل همراه شوید.
معرفی اپل واچ | Apple Watch
این روزها تکنولوژی به قدری پیشرفت کرده که دوری از آن اجتنابناپذیر است. گوشی موبایل شما، لپ تاپی که از آن استفاده میکنید، کامپیوترتان، تلویزیون و خیلی گجت های دیگری که در اطرافتان وجود دارند و هر روز با آن ها در ارتباط و درگیر هستید، مبتنی بر تکنولوژی های روز دنیا خواهند بود. طی چند سال اخیر ساعت های هوشمند هم توانستهای جایگاه خود را در بین کاربران به دست آورند و به جایگزینی برای ساعت های کلاسیک و معمولی تبدیل شوند. شرکت اپل هم با درک این مسئله ساعت های هوشمند اختصاصی خودش را روانه بازار کرده و اصطلاحا به آن لقب Apple Watch (اپل واچ) را داده است.
بنابراین اپل واچ در واقع ساعت هوشمند اختصاصی شرکت اپل است که امکان وصل شدن به آیفون های این کمپانی و تعامل با آن ها را دارد. این روزها خیلی از ایرانی ها از ساعت هوشمند اپل در کنار آیفون خود استفاده میکنند و بدین ترتیب تجربهای متفاوت و خاصتر از بکارگیری محصولات شرکت اپل را سپری خواهند کرد. اما یکی از اصلی ترین سوالاتی که همیشه علاقمندان به خرید Apple Watch و حتی کسانی که این محصول را خریداری کردهاند از ما میپرسند مربوط به نحوه راه اندازی این گجت میشود. ما در ادامه این مطلب میخواهیم به آموزش راه اندازی اپل واچ بپردازیم. بنابراین با فروشگاه هایتل همراه باشید.
اتصال اپل واچ به آیفون
طبیعتا در قدم اول و بعد از روشن کردن Apple Watch باید آن را به آیفونتان متصل کنید. زمانی که ساعت هوشمند اپل به آیفون وصل شود، همکام سازی اطلاعات مابین این دو گجت به طور خودکار انجام خواهد شد و اگر قابلیت iCloud Backup در آیفون شما فعال باشد، دستگاه به صورت خودکار از محتوای ساعت در سرویس آیکلود بکاپ تهیه میکند و بدین ترتیب همیشه اطلاعات اپل واچ شما در آیفونی که با آن همگام شده قابل دسترس خواهد بود. برای اتصال اپل واچ به آیفون کافیست مراحل زیر را انجام دهید:
- ابتدا آیفون خود را به یک شبکه وای فای مناسب وصل کنید و سپس قابلیت بلوتوث را در آن فعال نمایید.
- اپلیکیشن Apple Watch را در آیفون اجرا کنید.
- اپل واچ خود را روشن کنید و چند مرحله اولیه مورد نیاز را طی نمایید.
- مشاهده خواهید کرد که در برنامه Apple Watch آیفون شناسایی این گجت صورت میپذیرد. گزینه Use your iPhone to set up this Apple Watch را انتخاب کنید و سپس گزینه Continue را بزنید.
- سایر مراحل ساده راه اندازی اپل واچ را طی کنید.
بدین ترتیب اتصال Apple Watch به آیفون انجام میشود و میتوانید از این دو در کنار هم استفاده کنید. اگر بنا به هر دلیل آیفون شما وجود اپل واچ را تشخیص نداد، میتوانید در برنامه Apple Watch آیفون گزینه Start Pairing را انتخاب کنید و سپس اپل واچ را جلوی دوربین آیفون بگیرید تا شناسایی و همگام سازی آن ها به طور خودکار انجام گیرد.
نصب برنامه روی Apple Watch
حالا که ساعت هوشمند اپل شما راه اندازی شده است، وقت آن رسیده که اپلیکیشن ها یا همان برنامه های خاص مورد نظرتان را بر روی ساعت نصب کنید. اما چطور قادر به نصب برنامه بر روی Apple Watch خواهیم بود؟ برای انجام این کار در نسخه های جدید ساعت هوشمند اپل و در صورت بهرهمندی ساعت از WatchOS 6 میتوانید مستقیما از نمایشگر ساعت وارد اپ استور (App Store) شوید و برنامه های مورد نظرتان را روی ساعت نصب کنید. همچنین در مراحل راه اندازی اولیه هم پیشنهاد نصب برخی از اپلیکیشن ها به کاربر داده میشود اما اجباری برای نصب آن ها وجود ندارد. پس برای دانلود اپلیکیشن و برنامه ها هم کافیست از ساعت هوشمند خود وارد اپ استور شوید و برنامه های مورد نظرتان را روی ساعت نصب کنید.
تنظیمات بخش Activity
یکی از مهم ترین و کاربردی ترین قابلیت های اپل واچ مربوط به امکان ردیابی میزان فعالیت های جسمانی کاربر و ارائه اطلاعات مناسب د مورد میزان قدم های برداشته شده وی، کالری سوزانده شده و غیره میشود. این اطلاعات در برنامهای که تحت عنوان Activity App در اپل واچ نصب شده ارائه میشوند اما برای اینکه اطلاعات مذکور به شکل دقیق تری محاسبه گردند شما باید مشخصات فردی و شخصی خودتان از قبیل سن، قد و غیره را در برنامه نام برده شده وارد کنید. انجام این کار یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی اپل واچ است. بنابراین برنامه Activity App را اجرا کنید و تنظیمات اولیه مورد نیازش را ارائه نمایید تا از آن پس ردیابی میزان فعالیت های شما و وضعیت جسمانیتان با دقت بیشتری توسط اپل واچ صورت پذیرد.
ایجاد رمز عبور در اپل واچ
یکی از مراحلی که باید در حین راه اندازی Apple Watch طی کنید مربوط به تعیین رمز عبور میشود. رمز عبوری که در این مرحله تعیین خواهید کرد برای پرداخت های اپل پی (Apple Pay) بسیار کاربردی هستند و از سمت دیگر میتوانند امنیت اطلاعات ساعت را هم تضمین کنند. جالب است بدانید که سنسور ضربان قلب اپل واچ به گونهای طراحی شده که وقتی ساعت را روی مچ دستتان ببندید و یک مرتبه رمز عبور آن را وارد کنید، متصل بودن ساعت به دستتان را شناسایی خواهد کرد و بدین ترتیب تا زمانی که ساعت از مچ شما باز نشود، درخواست نمایش رمز عبور دوباره از جانب آن ارائه نخواهد شد!
به بیان دیگر وقتی اپل واچ را روی مچ دستتان ببندید و یک بار رمز عبور آن را وارد کنید، تا زمانی که ساعت از مچ دستتان جدا نشود نیازی به وارد کردن دوباره رمز عبور نخواهید داشت. بنابراین در حین راه اندازی Apple Watch حتما رمز عبوری برای آن تعیین کنید. ضمنا میتوانید تنظیمات مابین اپل واچ و آیفون خود را به گونهای بهینه کنید که تا زمان وصل بودن ساعت بر روی مچ دستتان، نمایشگر آیفون هم آنلاک باقی بمانید و به نوعی قفل صفحه نمایش دو گجت به طور هوشمندان به هم متصل شوند.
مدیریت نوتیفیکیشن ها
نوتیفیکیشن هایی که روی آیفون شما ارائه میشوند میتوانند مستقیما روی اپل واچ هم ارائه گردند و شما امکان مدیریت کامل نحوه نمایش نوتیفیکیشن اپلیکیشن های مختلف گوشی بر روی Apple Watch را خواهید داشت. برای بررسی وضعیت اعلان یا نوتیفیکیشن ها کافیست از طریق آیفون خود وارد برنامه Watch Apps شوید و سپس گزینه های My Watch > Notifications را انتخاب نمایید. مشاهده خواهید کرد که امکان مدیریت نوتیفیکیشن اپلیکیشن های گوناگون در این صفحه ارائه شده است. میتوانید هر تغییری که مد نظرتان است را اعمال کنید.
بکاپ و ریستور اطلاعات اپل واچ
زمانی که آیفون و Apple Watch شما با یکدیگر در تعامل مستقیم قرار گیرند و گزینه iCloud Backup در آیفون شما فعال باشد، به طور خودکار از محتوای ساعت در سرویس آیکلود فایل پشتیبان تهیه خواهد شد. بنابراین مطمئن شوید این گزینه در منوی تنظیمات آیفون شما فعال است. از سمت دیگر هر بار که اتصال آیفون و اپل واچ قطع شوند به طور خودکار بکاپ گیری از ساعت صورت میپذیرد. برای ریستور اطلاعات ساعت هم کافیست که دوباره آن را به آیفون متصل کنید یا اگر ساعت جدیدی را با آیفون همگام میکنید در مراحل راه اندازی اولیه گزینه Restore an Apple Watch Back up را انتخاب نمایید. سعی میکنیم در مورد بکاپ و ریستور Apple Watch طی یک مقاله مجزا و جامع اطلاعات کافی در اختیارتان قرار دهیم تا این موضوع برایتان روشن تر شود.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش راه اندازی اپل واچ (Apple Watch) و طی کردن چند مرحله اولیه که برای استفاده از آن لازم است پرداختیم. همگام سازی و اتصال ساعت هوشمند اپل با آیفون های این شرکت به سادگی قابل انجام خواهد بود و به هیچ وجه نیاز به طی کردن مراحل پیچیده ندارد. امیدواریم از این مقاله اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید.
همچنین مشاهده کنید: مقایسه ساعت اپل واچ سری 5 و سری 4
0 دیدگاه
ارسال دیدگاهارسال نظر