
بررسی گوشی ایسوس Asus Zenfone 3 Max
بررسی تخصصیبررسی تخصصی گوشی ایسوس Asus Zenfone 3 Max
ایسوس عضوی دیگر از خانواده zenfone 3 را با نام Zenfone 3 Max معرفی و به بازار عرضه کرده است. این گوشی از باتری بسیار خوبی بهره می برد که ظرفیت آن 4100 میلی آمپر است و برای افراد که به گوشی با شارژ دهی بالا نیازمند هستند گزینه خوبی است.
در ادامه با هایتل همراه باشید تا به بررسی این گوشی (Zenfone 3 Max ZC553KL) بپردازیم و بررسی کنیم آیا این گوشی ارزش خرید دارد یا نه و برای چه کسانی مناسب است.
در قسمت بالای نمایشگر خروجی صدا، دوربین سلفی، چراغ نوتیفیکیشن و سنسور نور قرار گرفتهاند که به تقارن آنها در پایین گوشی 3 دکمه لمسی خازنی تعبیه شده است. اگرچه برخی کاربران استفاده از دکمههای لمسی خازنی را به دکمههای روی صفحه ترجیح میدهند ولی به دلیل نبود نور پس زمینه برای دکمههای گوشی کار با آن در تاریکی کمی سخت میشود.
دوربین اصلی، چراغهای فلش و فوکوس خودکار لیزی در پشت گوشی قرار گرفتهاند و زیر آنها حسگر اثر انگشت حضور دارد.
همانند اکثر گوشیها، دکمه صدا و پاور را میتوانید در لبه سمت راست گوشی پیدا کنید و در سمت چپ شیار نصب سیمکارت و کارت حافظه را.
از آنجا که این گوشی ضخامتی 8.3 میلیمتری دارد جک 3.5 میلیمتری هدفون به راحتی در بالای گوشی جا گرفته است. پورت miniUSB و اسپیکر منو را نیز میتوانید در لبه زیرین دستگاه بیابید.
با توجه به فلزی بودن گوشی و اندازه 5.5 اینچی آن وزن دستگاه به 175 گرم رسیده که اندکی سنگین است ولی به لطف ضخامت مناسب و انحنا در لبهها، گوشی به خوبی در دست جای میگیرد و شما را اذیت نمیکند.
صفحه نمایش Zenfone 3 Max یکی از نقاط مثبت این دستگاه است. زنفون 3 مکس مجهز به نمایشگر 5.5 اینچی Full HD از جنس IPS است که به دلیل تراکم بالای پیکسلها متون و تصویر را با وضوح بالای نمایش میدهد.
شدت روشنایی صفحه نمایشگر کاملا مناسب است و هنگام استفاده در زیر نور آفتاب مشکلی برای کار باگوشی به وجود نمیآید. از نظر زاویه دید نیز عملکرد نمایشگر زنفون 3 مکس کاملا قابل قبول است.
اگر به گزینه تنظیم خودکار نور صفحه عادت دارید باید گفت گاهی اوقات سنسور گوشی به درستی عمل نمیکند و ممکن است نور صفحه را فراتر از آنچه باید کم کند.
نمایشگر دستگاه فاقد لایه محافظ گوریلا گلس 4 است و فقط در برابر خط و خش وچربی محافظت میشود بنابراین باید بیشتر مواظب زمین افتادن گوشی باشید.
زمانی که Zenfone 3 Max را برای اولین بار روشن کنید خواهید دید نسخه 6 اندروید روی آن نصب است ولی خوشبختانه ایسوس هوای Zenfone 3 Max را داشته و نسخه 7 اندروید را برای این دستگاه منتشر کرده است؛ پس پیشنهاد میکنیم در همان ابتدا تمامی آپدیتها را نصب کنید تا دستگاه به عملکرد و امنیت بهتری دست پیدا کند.
مثل تمام محصولات اندرویدی ایسوس، زنفون 3 مکس نیز از رابط کاربری ZenUI ایسوس استفاده میکند که امکانات شخصی سازی متنوعی را در اختیار کاربران میگذارد. شما این امکان را دارید تا رابط کاربری و لانچر گوشی را متناسب با نیازهای خود تغییر دهید و حتی تمهای جدیدی روی گوشی نصب کنید.
یکی از نکات منفی رابط کاربری زنفون 3 مکس حضور پر تعداد اپلیکیشنهای از پیش نصب شده است که کاربر اجازه پاک کردنشان را ندارد. با این حال اپهایی مثل PowerMaster و Mobile Manager میتوانند به افزایش سرعت گوشی، امنیت اپها و مصرف باتری کمک کنند.
در دل Zenfone 3 Max پردازنده اسنپدراگون 430 با هشت هسته 1.4 گیگاهرتزی جای گرفته است. اگرچه این پردازنده به خوبی توانایی مدیریت کارهای روزمره کاربران را دارد ولی جا داشت از پردازندههای قویتری مثل سری 600 اسنپدارگون استفاده میشد تا گوشی در کارهای مولتی تسکینگ تواناتر باشد.
شرکت ایسوس این مدل از گوشیهای خود را با 2 یا 3 یا 4 گیگابایت رم در بازار عرضه کرده است. گوشی مورد بررسی ما از نوع 3 گیگایتی بود که با این مقدار حافظه رم توانست به خوبی از پس مدیریت و اجرای اپلیکیشنها بربیاید و مشکلی در کار با رابط کاربری وجود نداشت.
برای آزمایش پردازش گرافیکی زنفون 3 مکس بازی Asphalt 8 را روی آن نصب و چند بار اجرا کردیم. خوشبختانه در هیچکدام از تستهای صورت گرفته مشکلی در اجرا آسفالت 8 پیش نیامد و همه چیز به شکلی روان اجرا شد.
با اینکه زنفون 3 مکس دوسیمکارته است ولی درگاه سیمکارت و کارت حافظه مشترک دارد به همین خاطر نمیشود همزمان از سیمکارت دوم و کارت حافظه استفاده کرد.
سنسور اثر انگشت گوشی در جای بسیار مناسبی قرار گرفته است که انگشت به راحتی روی آن قرار میگیرد. ولی عملکرد این سنسور به سرعت پرچمدارن بزرگ بازار نیست و تقریبا با 1 ثانیه تاخیر قفل گوشی را باز میکند.
دوربین اصلی زنفون 3 مکس سنسور 16 مگاپیکسلی با دهانه دیافراگم f/2.0 دارد که با لطف فوکوس خودکار لیزی تعبیه شده در پشت گوشی میتواند به سرعت روی سوژهها فوکوس کند. در جلو گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی با دهانه دیافراگم f/2.2 استفاده شده که قادر به ثبت عکسهایی با زاویه 84 درجه است. این را باید اضافه کنیم که هم دوربین جلو و هم عقب توانایی فیلمبرداری با کیفیت Full HD را دارند.
نرمافزار دوربین امکانات تقریبا کاملی برای عکاسی و فیلمبرداری در اختیارتان میگذارد. شما امکان تنظیم دستی گزینههایی مثل ایزو، شاتر، وایت بالانس و… را دارید تا بتوانید تصاویر بهتر و حرفهایتری ثبت کنید.
نمونه عکس دوربین در روز
نمونه عکسهای دوربین در حالت عادی و زوم 100 درصد
نمونه عکس دوربین اصلی در شب
نمونه عکس دوربین دوم
بارزترین ویژگی Zenfone 3 Max باتری بزرگ و 4100 میلیآمپرساعتی دستگاه است. با هر بار شارژ کردن گوشی میتوان 1.5 تا 2 از گوشی استفاده کنید البته به شرطی که استفاده شما عادی باشد. متاسفانه با اینکه پردازنده اسنپدراگون 430 از شارژ سریع پیشتبانی میکند ولی شارژر موجود در جعبه دستگاه قادر به پشتیبانی از این ویژگی نیست. در بررسی ما شارژ کردن باتری از 0 تا 100 در حالت خاموش 2 ساعت 50 دقیقه طول کشید که زمان زیادی محسوب میشود.
Zenfone 3 Max به عنوان یک گوشی میان رده که قیمتی زیر 1 میلیون تومان دارد انتخاب خوبی برای افرادی است که به دنبال یک گوشی پرچمدار نیستند ولی میخواهند گوشی آنها مشکلی در کارهای روزمره نداشته باشد و نخواهند روزی 2 مرتبه آن را شارژ کنند.
زنفون 3 مکس با اینکه یک گوشی میانرده محسوب میشود ولی به دلیل داشتن بدنهای فلزی حس یک گوشی با کیفیت را به شما میدهد که شما را از نظر کیفیت نمایشگر و دوربین راضی نگه خواهد داشت.
منبع:جی اس ام
0 دیدگاه
ارسال دیدگاهارسال نظر